Written by 10:53 pm Only CBSE

English Worksheet | The Hundred Dresses – II|

Here is an MCQ test based on The Hundred dresses comprising major content of the lesson, before solving , read the lesson content properly

the Hundred Dresses part 2

1. The notice came from ……………….
a. teacher’s room
b. Principal’s office
c. Post office
d. Management


2. …………….read the letter of Wanda’s father.
a. Principal
b. Peggy
c. Miss Mason
d. Maddie


3. ………………decided to climb the Heights.
a. Maddie
b. Peggy
c. Both Maddie and Peggy
d. Class Teacher


4. …………………was given green dress drawing.
a. Peggy
b. Maddie
c. Both
d. None


5. ………………..was given blue dress drawing.
a. Peggy
b. Maddie
c. Both
d. None


6. Maddie pined the drawing in ………………
a. Bedroom
b. Living room
c. Kitchen
d. Veranda


7. …………sent a letter to the class techer.
a. Wanda
b. Mr.Patrpmskhi

8. The synonym of deliberately is…
a. systematically
b. intentionally 
c. skillfully
d. formally


9. Shabby means ………….
a. Clean
b. Dirty
c. Appropriate 
d.  Regular


10. The letter written to Wanda by Peggy and Maddie was …………..
a. Formal
b. Informal
c. Friendly
d. Emotional


11. The opposite of defend is
a. attack
b. Prerpare
c. fight
d. Solve


12. The synonyms of protection is ………..
a.  destruction 
b. Submission
c. defence
d. to challenge


13. ……………..was gazing at the picture with tears blurring eyes.
a. Peggy 
b. Maddie
c. Teacher
d. None


14. Petronski’s letter says that……..
a. they were happy with the school
b. they would join the school soon
c.   they wouldn’t attend the school
d. they would never leave the school


15. After reading the letter miss Masson was quite……………..
a. Happy
b. Sad
c. Cheerful
d. Angry

Answer Key
1. b
2. c
3. c
4. a
5. b
6. a
7. b
8. b
9. b
10
. c
11. a

12. c
13. b
14. c
15
. b    

For Useful Educational Videos to improve Spoken English and Grammar, please visit and Subscribe our You Tube Channel

👇

 Please Click On Below Image To Subscribe Our Channel

(Visited 1,291 times, 1 visits today)
Close