Written by 11:33 pm Grammar For All, Std.12 English

Std.XII Board Exam Appeared Grammar Practice(Use Of Would or Used To)

Following examples are titles as use would or used to

use would or used to q
1. Enjoyed so many theater performances.(Rewrite using ‘used to’.)
Ans.I used to enjoy so many theater performances.
2. I would walk seven miles across town every Sunday night.

(Rewrite using ‘used to’)
Ans:I used to walk seven miles across town every Sunday night.
3. He would be on the horns of a dilemma, (use ‘used to)

Ans:He used to be on the horns of a dilemma.
4. My father used to get transferred every year.(Rewrite the sentence using ‘would’)

Ans:My father would get transferred every year.
5. I would spend hours under it. (use ‘used to’)

Ans:I used to spend hours under it.
6. My mother would set up an establishment. (Use ‘used to’) 

Ans:My mother used to set up an establishment.
7.This man used to scrape up barely fifty rupees a month.(Rewrite the sentence using ‘would’)

Ans: This man would scrape up barely fifty rupees a month.
8. Forest, jungles and wetlands evoked the admiration of the world.(Rewrite using ‘used to’)

Ans:Forest jungles and wetlands used to evoke the admiration of the world.
9.We would try to gauge father’s mood from the movements of his eyes.(Rewrite the sentence using ‘used to’)

Ans:We used to try to gauge father’s mood from the movements of his eyes.
10.He would get up before dawn.(Rewrite using ‘used to’)

Ans:He used to get up before dawn.
For Useful Educational Videos to improve Spoken English and Grammar, please visit and Subscribe our You Tube Channel

👇

 Please Click On Below Image To Subscribe Our Channel

(Visited 365 times, 1 visits today)
Close